ZA OHRANITEV NOVEGA ZAKONA O ZAKONSKI ZVEZI IN DRUŽINSKIH RAZMERJIH

Ina

/ #1039 Re: Re: Re: Re:

2015-03-13 17:08

#1030: - Re: Re: Re:  

Največ nesramnih besed in grozljivih kletvic, je slišati prav s strani "ogroženih" istospolno usmerjenih. Potem se vprašam, kako pričakujete, da vas bodo ljudje bili pripravljeni poslušati, če pa iz vas kar vre sovraštvo. Sem katolik, istospolno usmerjenih nisem nikoli žalila, nekaj jih poznam in imam sorodnika, ki je homoseksualec. Njihova usmerjenost me ne zanima, niti ne moti. Nikoli nisem z nobeno besedo, koga od njih užalila in jih tudi v prihodnje ne nameravam. 

Ampak, kar me žalosti je to, da pa vsi ti moji znanci in tudi moj sorodnik, žalijo mene. Vedno poslušam, kako vodljive ovce smo katoliki, neumni in ozkogledni. Želijo spremeniti del mene, zaradi katerega sem taka kot sem in mi hočejo vsiliti njihovo mnenje. Ne pravim, da sem popolna, ampak to sem jaz, vera mi v življenju ogromno pomeni in pomaga, in niti ne pomislim, kje in kako bi bila danes, če ne bi imela vere. Nisem nestrpna, ampak se mi zdi, da nekako živijo v protislovju. Govorijo "živi in pusti živeti", "s ponosom drugačen" in podobno, vendar se ne zavedajo, da so sedaj prav oni tisti, ki vsiljujejo svoje poglede in obsojajo vse drugače misleče. In prav zato, se jaz v tem primeru ne morem strinjati z zakonom, saj nočem, da bi moj otrok bil vzgojen v takem okolju. Zahtevanje izenačitve in pravic, pri tem pa izrečene vse mogoče žalitve in psovke  proti drugače mislečim, vam žal ni prineslo mojega glasu.