Peticija za popolno obdavčitev katoliške cerkve

SM

/ #384

2016-11-13 08:32

Ne samo plačevanje vseh davkov, vsi duhovniki in škofje in cetkveni 'dostojanstveniki' bi si morali sami placevati davke in prispevke in ne da jim država z davkoplačevalskim denarjem izplačuje plače in prispevke. Kateremu podjetniku, kmetu...izplačuje država plače...nikomur, vsaki cent davka izterjajo in rubijo premoženja, četudi živijo državljani pod pragom revščine. Vse dolgove, ki jih je pridelala cerkev in nihovi pohlepni upravitelji naj jih poplačajo z njihovim premoženjem tako kot jih mora vsak navaden državljan. Nisem proti veri, tudi sama sem bila vzgojena vversko, vendar sem spregledala, da je vse ena sama laž in zavajanje. Zato v cerkev že dolgo več ne hodim. Verujem v sebe, pravičnost in poštenje. Za vsa grozodejstva ki jih je povzročila cerkev skozi zgodovino, pa jim ne bo odpustil bog, ampak bo za to poskrbela karma. Ta ne prizanese nikomur. Peticijo sem podpisala zato, da tudi cerkev plača vse davke tako kot vsi ostali navadni državljani. In še bi  podpisala peticijo, da si sami poskrbijo za svoje plače in prispevke.