Vrnite Šavlijevim otroke!

Quoted post

Moja mami

2014-01-03 07:53

Moj oči je žal pred leti umrl zaradi raka in ja,imam otroke. Sem tudi dokaj premožna. Torej hvala bogu zame in za tiste,katere podpiram s plačevanjem davkov,čeprav bi ta denar raje podarila tem nadomestnim družinam,ki skrbijo za otroke,kot so Šavlijevi.
Ravno zaradi tega ker vem,kaj je materinska ljubezen,ne bi nikoli podpisala takšne peticije. In zgleda,da nas je kar kak milijon,ki misli podobno kot jaz. Malo čez 800 podpisov. Prav patetični ste.a
Lahko pa spišemo peticijo,s katero smo za odvzem otrokov. Te zanima koliko bi jih popisalo?

Replies

Gost

#267 Re:

2014-01-03 10:25:45

#266: Moja mami -

Bla bla - tako situacijo ima tudi direktorica CSD le da ima 2 hčerki - no pa napišita peticijo - me prav zanima, koliko podpisov bo - 2

Gost

#268 Re: 266

2014-01-03 12:28:18

HA,HA,HA mislite,za podpirat hlapčevstvo moderne dobe,bi dajala denar???

Pa pazite,da vam NE VZAMEJO OTROK!!!

Gost

#269 Re:

2014-01-03 15:30:14

Bogastvo in sreča domujeta v človeku in srečen človek ni zloben.

Gost

#274 Re:

2014-01-05 16:01:10

#266: Moja mami - Sem tudi dokaj premožna. Torej hvala bogu zame in za tiste,katere podpiram s plačevanjem davkov,čeprav bi ta denar raje podarila tem nadomestnim družinam,ki skrbijo za otroke,kot so Šavlijevi.

Zanima me, od kod tebi ideja, da ti koga podpiraš s plačevanjem davkov. Ti ne potrebuješ države? Ne potrebuješ ničesar, kar se financira iz proračuna? Tudi tvoji otroci ne?  Nisi zaposlena v javnem sektorju? In kje si prebrala, da je v masi davščin vplačano več davka od premožnih državljanov kot od nepremožnih?  Ker sebe prištevaš med premožnejše, bi te opomnila na 5- milijardno luknjo v bančnem sistemu, ki je nismo skopali nepremožni državljani, a jo bomo vseeno pokrivali. Torej, kdo koga podpira?

Gost

#275 Re:

2014-01-06 12:50:35

Dobro pazi, kaj seješ! Rezultate tvojih dejanj bodo želi tvoji otroci in tvoji vnuki. Njim zapiraš možnost do svobodne izbire vere in postave.