Pobuda za sprejem zakona o prepovedi opravljanja vseh političnih funkcij pravnomočno obsojenim

Quoted post

Od krvoločnega sistema poteptan

#1229 "Pravnomočno obsojenim"

2014-12-08 14:26

Nekateri ste pa res barvno slepi! Niti sivin ne razločite, le belo in črno!

"Pravnomočno obsojenih" je namreč lahko več vrst. V sodnih primerih, kjer že vsak lahko vidi, da ti postopki niso bili pravični, da so bili potvorjeni in zlagani, bi se moralo najprej linčati take razsodnike.

Sram vas bodi Sloven-ci/ke.

Replies

Slovenka

2014-12-08 16:41:39

#1229: Od krvoločnega sistema poteptan - "Pravnomočno obsojenim" 

Daj no pojasni, kje lahko vidimo, da postopki niso bili pravični, da so bili potvorjeni in zlagani.

Kar sem jaz videla v sodbi, je bilo argumentirano in sodba je pravična, moti me samo to, da mu niso pobrali nezakonito pridobljenega denarja, pa ostalim tajkunom, ki sedijo, tudi ne.

Sploh pa se ta pobuda ne podpisuje samo zaradi JJ, ampak zato, da se takšni absurdi v prihodnosti ne bi ponavljali.

Sram me pa ni, le zakaj bi me bilo?

Če ni sram raznih tajkunov, zakaj bi moralo biti sram podpisnike te peticije??

Gost

#1236 Re: "Pravnomočno obsojenim"

2014-12-08 18:53:34

Ni me sram, da sem podpisal to peticijo in ne dovolim, da mi kdorkoli ukazuje naj se tega sramujem!

Na tem portalu obstaja tudi peticija Odbor-a 2014, ki je nisem podpisal, je niti ne konentiram in nikomur, ki jo je podpisal ne ukazujem, da naj ga bo tega sram!

Vsi imamo pravico, da mislimo s svojo glavo in nihče nima pravice da nam ukazuje česa se naj se kdo sramuje, dokler je v mejah sprejemljivosti.

Gost

#1237 Re: "Pravnomočno obsojenim"

2014-12-09 10:04:36

Ne verjamem, da ste prečitali OBTOŽNICO Dunajskega državnega tožilstva, pa tudi ne SODBE PATRIA. Kot kaže ste si kar vzeli za sveto svojo resnico - kjer že vsak lahko vidi (i čupavo, i blesavo, i šugavo), brez argumentov. Kaj pa pravite na orožarsko afero, ko je tožilstvo z Barbaro Brezigar poskrbelo za uničenje dokazov in zastaranje zadeve! Bičate tudi to??

Ne kamenjajte (linčajte), da ne boste kamenjani (linčani)!! Vi bi se morali krepko zamisliti in prečitati kako knjigo, npr. Skrito povelje, avtorice Drage POTOČNJAK. Morda bi vas postalo sram!