ZA OHRANITEV NOVEGA ZAKONA O ZAKONSKI ZVEZI IN DRUŽINSKIH RAZMERJIH

Quoted post

Ata

2015-03-12 19:11

Me prav zanima kolik vas tukaj zivi od lastnega dela.V glavnem na starševski grbi,kajneda.Saj imamo enega takega doma.30 del,diploma FDV,brez službe.V tujino noče ker ve,da tam s tako diplomo lahko dela samo na kakšnem gradbišču.Po cel dan visi tukaj.Za to pa je čas,ja,papica ,stanovanje zastonj.Raje se z njemu vred borite za to,da dobite službe,kdo vas bo futral do smrti.Saj ne morete imet družine,kakršnekoli oblike,saj še sami zase ne morete skrbet.

Replies

Gost

#869 Re:

2015-03-12 19:13:59

#867: Ata -  

Bodi srečen če maš delo pa ne zlivaj dreka po drugih, ki nimajo te sreče.

Gost

#878 Re:

2015-03-12 19:56:12

30 let imam in na srečo imam zaenkrat tudi redno delo, do katerega sem pa prišla zelo težko. Mi je pa popolnoma jasno, katera generacija je glavni krivec, da smo v takem dreku in da za mlade zaposlitev enostavno ni! Ne glede na to, v kateri panogi ... Velika večina mladih si obupano želi delati in ti vaši komentarji so žaljivi in kažejo na pomanjkanje kakršnekoli empatije, najbrž od tod izvira tudi vsa nestrpnost.

Naša generacija zagotovo ni kriva, da smo že 7 let v ekonomski krizi, kajne? 

Gost

#898 Re:

2015-03-12 21:27:26

A bi ga rad dal v posvojitev? Kdor hoče delat, bo našel delo, pa šeprav je to pometanje cest. Ampak nekaterim je to izpod časti, ker imajo v žepu diplomo in se imajo za nekaj več.