ZA OHRANITEV NOVEGA ZAKONA O ZAKONSKI ZVEZI IN DRUŽINSKIH RAZMERJIH

Quoted post

Gost

2015-03-13 08:23

Kljub tolikšni medijski podpori in hvaljenju tega zakona na vseh ravneh in vsej propagandi vam je uspelo zbrati v 4 dneh samo 25.000 podpisov? še je upanje za Slovenijo in vsaj enkrat si ljudje ne pustijo prati možganov s strani medijev

Replies

TiTi

#946 Re:

2015-03-13 08:30:45

#944: -  

Niti ne oprani s strani medijev ampak v realnosti dejansko poznam veliko dobrih ljudi, ki so homoseksualno orientirani. Sedaj pa Vas vprašam, kako naj svojemu prijatelju/prijateljici (konec koncev tudi mogoče lastnemu otroku) pogledam v oči in mu/ji rečem, jaz ti pa dejansko ne privoščim enake sreče/enakih pravic kot jih imam zagotovljene jaz (in to samoumevno).

Ne razumem tega koncepta, kdo pa sem jaz, da lahko odtegnem enake pravice posameznikom.

ZA

#947 Re:

2015-03-13 08:40:50

Kdo govori o pranju možganov? Pri vas to poteka sistematično in takoj od rojstva. Podpise pa ste zbirali v cerkvah pod nadzorom vaških tercijalk in župnika. Res bravo!

Gost

#979 Re:

2015-03-13 10:30:30

Če lahko pregledamo in preverimo vse podpisnike med 80000, potem ima vaš komentar kakeršnokoli težo.

Izkoriščanje zaupanja Cerkvi ima tudi svoje meje. Približujejo se zelo hitro.

Tik_tak

#1004 Re:

2015-03-13 12:58:08

Spoštovani : koliko podpisov smo dali/ ne zbrali / za zakon v 4 dneh ,naj vam povem ? Nas niso zaklenili v cerkve ,podaljšali  lažnive pridige  , bomo pa verjemite ,vsi pripeljali na volišča  po nekaj ljudi, ki jih na internetu ne bo..

V cerkev hodite verni, doma ostajamo svobodni. Svoj čas ob nedeljah ne dovolimo da nam ga pohopsa župnik. Sploh ne pomeni da boste od teh silnih podpisov kaj imeli, razen to, da se vam ne bo treba župniku opravičit, ker niste prišli tisto nedeljo k maši... Ha,,ha, ha , ha , tik, tak, ha, ha tik, tak, ha, ha.. Veste kaj pomeni tik tak ? Da je vaši pameti  odklenkalo.