ZA OHRANITEV NOVEGA ZAKONA O ZAKONSKI ZVEZI IN DRUŽINSKIH RAZMERJIH

Quoted post

Gost

#1011 Re:

2015-03-13 13:26

#1007: -  

Še dobro, da smo v demokraciji in da lahko v cerkvi delamo kar hočemo.

Zbiranje podpisov še ni zasramovanje drugače mislečih. Podpisniki te peticije, ki so se udeležili debate na tem forumu pa počnejo točno to.

Nemoralni kupi gnoja. Otroka tretirate kot last (faking v srednjem veku ni bilo tako), potem pa se še iz ene skupine ljudi norca delate. Homofobi pedrofilski.

Replies

Gost

#1016 Re: Re:

2015-03-13 13:55:25

#1011: - Re:  

Smo že dosegli poden izražanja? :)

Če pa po vseh teh komentarjih in znanstvenih dokazih ne razumete kako škodo delate pa vam noben ne more razložit.

Gost

#1018 Re: Re:

2015-03-13 14:03:23

Smešno je ko homofob okliče geja za homofoba. Čeprav je res, večina homofobov ima delno privlačnost do istega spola.

Tebi pa se počasi poslavlja racionalno razmišljanje.

Gost

#1019 Re: Re:

2015-03-13 14:05:06

Pomiri se, saj je samo film o otrocih različnih starševskih konstalacij. A ne bi najprej spoznali, preden uničujete?

Gost

#1029 Re: Re:

2015-03-13 16:19:19

Pedofili so vaši župniki, ki jim veselo pošiljate otroke, ko vam doma povejo kaj se dogaja, jim pa še verjamete ne. Jaz sem hodila k verouku v strogem komunizmu, ampak ti bi verjetno trdil, da takrat nismo smeli hodit. Danes otrok ne pustim niti blizu cerkve, pedofilom in kretenom kot si ti sam. Če se mi kaj zgodi, je moja prva zahteva, da za moje otroke ne sme skrbeti pripadnik RKC, ker ti namesto, da bi otroke ljubili, jih učili spoštovanja in strpnosti, otroke naučijo sovraštva. In ja 80000 bedakov, nestrpnežev, fašistov!!! Tvoji otroci pa tisti, ki druge zmerjajo s cigani, pedri, čefurji in še kaj. Še en komentar preberem tebi podobnim, pa bo zame obstajala samo ena žaljivka - katolik!