ZA OHRANITEV NOVEGA ZAKONA O ZAKONSKI ZVEZI IN DRUŽINSKIH RAZMERJIH

Quoted post

Naravne zakonitosti

#1096 Re: Re:

2015-03-14 06:53

#1076: - Re:  

Imam pet otrok. 3 študente in dva dijaka. Niti eden ne podpira zakona. Res pa je, da ne obiskujejo FDV in FF.Hčerka se je vrnila iz Belgije, ki imajo ta zakon že dolgo. Belgija se želi vrniti nazaj na stari zakon. Ta zakon je prinesel v državo samo zmedo. Besede hčerke so bile, ali res naša država se ne zna naučiti iz napak drugih. Po mojem je več mladih, ki ne podpirajo tega zakona kot pa...

Replies

Gost

#1099 Re: Re: Re:

2015-03-14 07:43:57

#1096: Naravne zakonitosti - Re: Re:  

in za kaj je bila vaša hčerka v Belgiji prikrajšana? če so poroke gayav dovoljene? kaj je to vplivalo na njene pravice? to ali se vi in vaših 5 otrok strinja ali ne je brez pomena. tukaj ne gre ne za vas in ne za vaše oroke, vam ostane isto, kot imate, noben vam s tem zakonom ničesar ne vzame - torej brigajte se zase, pa pustite drugim ljubiti in živeti v miru.

Gost

#1103 Re: Re: Re:

2015-03-14 08:17:11

Tole pa je uradno najbolj butasto mnenje, kar sem jih prebral. 

Gost

#1143 Re: Re: Re:

2015-03-14 12:57:41

To glede Belgije me pa prav res zanima. Na spletu nisem našla nobenega članka ali podatka o tem, da bi želeli stari zakon ali da bi imeli kakšne probleme zaradi zakona. Prav tako v ostalih državah - v bistvu najdem samo članke, ki opisujejo nasprotno. Morda imate vi kakšne vire? Ali gre spet za pomisleke in strahove določenih z vero in predsodki obremenjenih skupin? Pa osebno nimam nič proti krščanstvu in se tudi strinjam, da morajo obstajati katoliške šole, ki naj jih tudi financira država kot vse ostale.