ZA OHRANITEV NOVEGA ZAKONA O ZAKONSKI ZVEZI IN DRUŽINSKIH RAZMERJIH

Quoted post

Gost

#1245 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-15 11:53

#1235: i'm str8 - Re: Re: Re: Re: Re:  

Spolna usmerjenost je tudi enaka pri vseh?

Jebeš biblijo, ampak grem stavit, da krščanske praznike pa vseeno praznuješ in si rad doma ob njihovih dela prostih dnevih (če seveda sploh kje delaš).

Replies

Gost

#1249 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-15 11:56:42

#1245: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

kako hitro tile vse osebno vzamejo. ma sej, verniki ne ločijo cerkve od Cerkve, a grejo se pa ločevanje ljudi od neljudi. al kaj js vem

i'm str8

#1251 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-15 11:58:49

#1245: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Praznujem božič pa veliko noč, ko/če obiščem družino. Pač, moja mama je verna. Hodim tudi žegnat v cerkev proti svoji volji, ampak grem vseeno zanjo, ker jo imam rada in jo spoštujem ne glede na to, da verjame v brezmadežno spočetje. Me je pa vedno učila, naj spoštujem vse ljudi, ne glede na to kaj so in iz kje prihajajo. Me je učila, da malo vzamem in veliko dajem. AMPAK, ko posežete v pravice ljudi, se moje spoštovanje do vas konča. Ni ga, enostavno ga ne morem imeti.

Za praznike pa tudi delam, ker mam svoje lastne projekte in če se ne bom pobrigala sama zase, se noben drug ne bo. ;)

p.s. - spolna usmerjenost ni pri vseh ista, ravno tako kot tebe morda ne zanimajo enaki hobiji kot mene, niti te ne zanima enaka glasba kot jo jaz poslušam, niti te verjetno ne zanima matematika v kateri jaz neizmerno uživam. Pa petje morda? Pa tudi v razmišljanju sva si zelo drugačna pri tej temi.