Peticija v podporo Dr. Aleksandre Pivec

Peticija v podporo Dr. Aleksandre Pivec / Obvestila / Konec / Komentarji

Gost

2020-10-14 10:42

Podpiramo Dr. Aleksandro Pivec . Jaz in oba moja starsa. Torej 3 osebe

Gost

2020-10-14 10:45

Podpiram jo, ker prizemljeno in trezno razmišlja. Ker je njeno delo na ministrstvu temeljilo na osebnem stiku z ljudmi in ne zgolj na nekih pisarniških izračunih in predpisih! Zdi se mi nadvse primerna ministrica za Kmetijstvo in upam da jo čimprej vidimo spet v vlogi ministrice!

Gost

2020-10-14 11:21

pivceva je carica naj naredi svojo stranko pa se pridruzi Jansano in to je to lp

Gost

2020-10-14 11:33

Carica.le pokončno naprej.

Gost

2020-10-14 12:49

Pozdravljeni, to peticijo sem podpisal, ker se pri nas deloma preživljamo s kmetijstvom, in me to področje zanima, drugo pa ker vem, da je ministrica izjemno sposobna in povezovalna, predvsem pa zato, ker podpiram obstoječo vlado. Podpisal pa sem jo tudi zato, ker mislim, da se ji je dogodila ogromna krivica, obtožuje pa jo predvsem umazan politični lobij , katerim sistem ne more do živega.

Gost

2020-10-14 20:51

Naj zmaga pravica in poštenje. Upam, da sem k temu dodal tudi jaz svoj kamenček.
Andrej

#7 DESUS

2020-10-15 08:32

Ostudno in plehko blatenje Aleksandre, me je samo vzpodbudilo, da sem jo podprl. Proti krivici bom vedno. Mislim, da so nam sovražniki od Aleksandre pomagali. S svojimi dejanji so državljanom pokazali, kdo in kakšni so v resnici in kaj zagovarjajo. Pokazalo se je tudi kdo stoji za DESUS stranko v resnici. Sem desničar in vsakogar, ki dela pošteno v smeri desnice bom podprl. Od mafije, ki sama sebe imenuje levica, lahko pričakujete samo ropanje, krivice in propad!

Tole sem zapisal v imenu mene in soproge.