Pobuda za ustanovitev neodvisne komisije za analizo javnega dolga

Maya

/ #103

2013-03-27 10:04

Džava, si je v vsaki firmi pri lastninjenju v letih 92-93 vzela polovico premoženje (KAD- SOD). To premoženje so ustvarili delavci s svojim delom in majhnimi plačami, solidarnostnimi sobotami in še in še. Te deleže so pokradli tajkuni, zato se mora to premoženje vrniti delavcem, ki so izgubili še tisto malo delnic, ki so jim bile omogočene, saj so nas menedžerji in sindikati prisili v prodajo. Najprej premoženje vzet vsem tajkunom, ki niso dali niti centa za firmo in vrniti lastnino delavcem. Revizije bi morale potekati za vsa podjetja od leta 1991 dalje. Mislim, da so še pošteni slovenci, ki bi za svojo državo nekaj naredili tudi brezplačno ali z minimalno plačilo. Zatorej z velikim veseljem podpišem peticijo v upanju, da se bo pri nas le nekaj spremenilo in lopove, ki so nam pokradli podjetja, državo in ne odplačujejo dolgov, tako kot jaz, zaprejo za vse večne čase IN NIKOLI VEČ NE SME NA VODILNO MESTO IN POLITIKO !!!lahko pa se zaposlijo kot snežilke ali krampači na cesti !!! Ja zagovarjam ISLANDSKI ZGLED  Najprej pa bo treba pomesti na sodiščih in tožilstvu in vse sodnike, tožilce, ki so delali proti državi in sodelovali pri goljufijah /Brezigar/ za vedno odslovit s takih in podobnih delovnih mest. Nato se je treba lotiti bankirjev z imeni in priimki, ki so omogočili kredite tajkunom. Jaz moram svoj obrok na banki plačat vsak mesec, če ga ne plačam dva meseca, mi bodo zasegli kupljeno majhno stanovanje.  Bankirje sprašujem zakaj neenaka pravila za vse državljane ? tajkunom naj vrne kredit narod, država...pa naj še mojega !!!