Peticija za znižanje plače parlamentarcev na minimalno plačo

Gost

/ #282

2013-09-11 16:18

Dragi Rok !
Dejstvo ki sije iz moje strani, da imam jaz hvalabogu ( pa sem opustila zahajanje v cerkev ) vedno vsega na pretek, zato ker razumevam kako se energije manifestirajo skozi mene in življenje, to pomeni, da sem se podala na pot, po kateri hodimo vsi, tuid poslanci, ki sedijo v klopeh našega parlamenta in tuid tisti, ki pošiljajo denar v finančne oaze, torej tisti denar, ki so ga naložili v finančnih oazah jim v procesu evolucije katere je deležen vsak lahko predstavlja le dodatno veliko oviro, ki jo bo za preskočit. Ker to delajo se vidi kam usmerjajo svojo pozornost, pozornost je za usmerjat v življenje, da ga ustvarjaš in kreiraš in ne v material in materijo, ki sama brez energije kaj pa je. Moja nasvet je, da seveda se dela na rezkrivanju dejstev, ki delajo v nasprotju z dobrimi nameni vendar še bolj bistveno je , da se zavedano, da lahko mi same ne glede na to kaj kdo dela ustvarimo pravo okolje v katerem hočemo živet. Poudarek je na temu, da mi ustvarimo in se tukaj ni kaj zanašat na koge drugega ali kazati krivdo na zunanje faktorje, to je razumevanje življenja, mi smo ustvarili vsi kar sedaj doživljamo. Seveda to se sliši zelo metafizično, ampak dajmo ustvarit krasno življenje s tem, da ga vsak dan živimo, da ignoriramo kaj nam skušajo sile, ki so drugačne kot pozitivne natvezti, denar je materia, da materiaja oživi rabi energijo, ta energija smo pa mi.

Torej poglejte kaj so ustvarili na Islandiji in tisti, ki stoji odzadaj ima manire modreca. Torej postanimo modreci, časi so taki, da bodo to od nas pospešeno zahtevli, nenavezanost .............veliko , veliko je za povedat, da se prenese ideja, model, vtis, ki se že materializira.