Peticija za znižanje plače parlamentarcev na minimalno plačo

DON KIHOT
Gost

/ #416

2013-09-11 21:40

Ni mi jasno kdo živi na Marsu vlada ali mi državljani?Še nisem slišal,da bodo našim parazitom kaj znižali,samo nam siromakom na robu egsistence bi jemali in sebi tlačili v žepe.Imam predlog kako izbrati nove poslance seveda najmanj polovico jih ne rabimo.Uporabil bi detektor laži,postavil bi jim samo dve vprašanji SI KRADEL? In ALI BOŠ KRADEL?Pa naj se potem drenjajo za položaje.Gostu,ki sprašuje zakaj država rešuje dve privatni banki?Ali ni jasno da se vsi nažirajo iz istega korita.Leta 1991 sem delal v Nemčiji,družil sem se z uslužbencem Deutche bank na precej visokem položaju večkrat je bil celo v Ljubljani v Ljubljanski banki.Dejal je vaša vlada dela največjo napako,ko krepi banko in slabi gospodarstvo.Banka mora biti odvisna od gospodarstva ne pa gospodarstvo od bank.Seveda naši kreteni tega niso zaradi lastnih interesov storili.Banke so krive za stečaj mnogih podjetij in armado brezposelnih.Z žegnom politike so delile tajkunske kredite brez garancij mnogi so si stem denarjem polnili žepe.Sedaj pa naj mi državljani plačujemo dokapitalizacijo tajkune pa ščitite s tem,ko jih zapirate v odprte ločene zapore vrzite jih med kriminalce kamor sodijo.Treba bi jih bilo javno obesiti kakor tudi tistega oziroma tiste,ki so te kredite odobravali.Kolikor poznam bančno poslovanje ti podatki obstajajo.Izgleda,da so ljudje prestrašeni in ne upajo dvigniti glasu.Če so srbi Miloševiča, ki je imel svojo vojsko in plačance izvlekli na plano ter ga poslali v Haag prmejduš,da je nas tudi toliko v hlačah,da smo sposobni tudi na podoben način obračunati z našo hlapčevsko vlado,ki leze Bruslju v rit nas pa zatira.DO KDAJ JIM BOMO TO DOPUŠČALI.