Peticija za znižanje plače parlamentarcev na minimalno plačo

BOJC
Gost

/ #656 SODBNI SLOVESKI HLAPCI

2013-09-16 14:16

Srčno upam,da se bo kaj premaknilo glede vsega tega,ker drugače dragi Slovenci,ne imejte občutek,da imate polne želodce in ,da se zaradi tega še ni treba zmigati,ampak,stvari je potrebno nemudoma vzeti v svoje roke..... . Rok,tebi pa vsaka čast,da si se lotil tega " projekta "in sem prepričan,da je potrebno to idejo 100 % podpreti in jo z skupnimi močmi še hitreje pospešiti.Dovolj je tega,da se morajo mladi z raznimi izobrazbami odseljevati v druge države nenazadnje bodo z njihovimi obdavčitvami zapravili še naša premoženja(hiše,kmetije,zemljo).Se pravi,"kraja premoženja po zakoniti poti",vse to kar smo si prigarali,jemali drage kredite za gradnjo in bili že takrat obdavčeni za vse.Ko pa smo poskrbeli za streho nad glavo,v dobrobit svojih otrok,pa se starši vse bolj trgamo od ust za njihovo šolanje,v nekem lažnem upanju(ki nam ga daje rep.Slovenija),da bodo izobraženi le našli službo v Sloveniji.Na koncu pa se izkaže ,da je ta šolski sistem ljudem le pesek v oči,kajti na račun takšnega sistemaa imajo" nekateri" samo dobro službo,dobro plačo iz davkoplačevalskega denarja mi starši in naš otrok z "izobrazbo", pa ostanemo brez denarja saj nima kam v službo.In tako smo prisiljeni otroka imeta lepo doma brez zaposlitve,ter ga vzdrževati.Premislite dragi moji -usodo- mlajših generacij !!!  HVALA ZA TAKŠNO SLOVENIJO!!!!!!!!!