Peticija za znižanje plače parlamentarcev na minimalno plačo

Gost

/ #253

2013-09-19 14:30

Pozdravljeni,
Resnično ne vem, kakšen naj bo moj komentar. Komu se danes sploh še lahko zaupa. Ko so je v Mariboru začela vstaja, sem sprva vse skupaj opazovala izza vogala. Kdo, kaj stoji za tem. Ko se je začelo v Ljubljani, so bile zadeve kaj hitro jasne. Tale Lubej??? Polna usta laži in "komunističnih prevar!" Mafijski župan še vedno sedi na čelu našega glavnega mesta in se okorišča z našim denarjem in usodo. Naj povem, da sem po duši na levi oziroma levi sredini, vendar ne v tej državi. Nisem "Janšatova" ipd. Trdim, da kakršen koli že je ta Janša, nihče ni tako skrajno pokvarjen in zavržen kot ta naša "levica", ki to tudi slučajno ni. Žal, to državo so uničili Kučanovi privrženci. Strici, njihovi nečaki, vnuki podrepniki in pokvarjenci. Preveč sinov katerih očetje so bili rdeči direktorji in UDBOVCI so istega mišljenja kot njihovi starši. Privilegiji ipd. Podpiram to peticijo, zato sem jo tudi podpisala.Tudi Slovenija ima dovolj sposobnih, izobraženih mladih ljudi, ki so sposobni državo potegniti iz blata. Vendar "LUSTRACIJA" in to zelo OSTRA!
Pred dobrimi dvajsetimi letimi nismo manjkali na nobeni demonstraciji za samostojno SLovenijo. Trideset tisoč ljudi in pet policajev. Čim so prisotne zvezde, pa so na delu huligani.
lep pozdrav