Peticija za znižanje plače parlamentarcev na minimalno plačo

Gost

/ #257

2013-09-19 15:00

Seveda sem ZA uvedbo minimalca za poslance ker si večje plače z ničemur ne zaslužijo ! Za obiskovanje parlamenta in večurno presedanje na stolu je vsak plača prevelika ! Če bi kdo na to rekel da gre za odgovorno delo ...bi ga vprašal kdaj je pa pri nas še kdo za kaj odgovarjal ? Smo država brez krivcev , za razsulo gospodarstva ni nihče kriv , za propad bank tut ne ! U bistvu smo krivi mi ljudje ki smo te teleta brez možganov izvolili v parlament zato da zdaj po nas serjejo z novimi in novimi davki ...ko je že naprej jasno da od tega da iz žepa jemlješ tistemu ki nič nima NE FUNKCIONIRA ! To je g. Boscarol v fris povedal Janši in Alenki , samo koga se pa kaj prime ....
sem zelo slab patriot te u nulo skorumpirane države in nisem nikoli verjel da me bo kdaj sram živeti v takem okolju !
Zato pozivam vse mlade izobražene ljudi ki še nimajo službe , družine ali stanovanja : bežite iz Slovenije saj tudi če greste v Burkina Faso ...imate več možnosti za uspeh in ustvarjanje eksistence kot jo imate tu ! Pojdite raje danes kot jutri !