ukinitev davkov na nepremičnine

Gost

/ #158

2013-11-08 16:36

Če ima kdo čas, naj prosim izračuna koliko ti sploh ostane od povprečne slovenske plače, ko plačaš davek na plače, 22% ddv na vsak zidak, 22% ddv na vsako storitev, da ti nekdo ta zidak vgradi in sedaj še davek na nepremičnine ŠTIRIKRATNI DAVEK - NA ENO IN ISTO STVAR! Zanimivo, kako so polna usta raznih Hanov, kako je ta davek nujen -Pa ni! Nujno je pobrati premoženje vam, ki ste to državo pokradli, pa bo denarja dovolj za vse. Kje je denar od vplačil v pokojninsko blagajno preteklih generacij, zakaj smo grdo preplačali avtoceste, zakaj vsaka škarpa za katero povprečen državljan ve, da se jo da zgraditi za 20 tisočakov stane 120 tisoč...Ker to ni vaš denar ampak naš denar -denar davkoplačevalcev za katerega vam je malo mar...sam da mate vi riti polne...in kako lepo znate govorit- tudi jaz bi za 5000 na mesec, pa ne morem, ker moram delat za 800 evrov na mesec, pa si rečem hvala bogu imam vsaj delo...Vi bi pa sedaj obdavčevali objekte stare več stoletji npr. kozolce, ko pa vas lulčkov še tudi slučajno ni nikjer bilo, ko so že stali...Če je ta narod v kozi rok ugnal, že štiri politične sisteme v manj kot sto letih, pa ni hudič da se še vas znebimo...Veste vas leve in desne smo mi izvolili, slovenski volivci,torej služite nam in ne svojim ritim, in ker pač vi nočete potegnit pravih potez, ker eden o drugem preveč veste, kako ste basal v vreče naš denar, bo pač potrebno, da tudi me ovce podremo ograje na pašniku, kamor ste nas vgradili, ker paše počasi zmanjkuje in takrat bo hudič, ne igrajte se z narodom fantje...