Pobuda za sprejem zakona o prepovedi opravljanja vseh političnih funkcij pravnomočno obsojenim

Gost

/ #87

2014-11-30 16:47

Spoštovani g. Tugo!
Najprej čestitke k uspeli akciji z upanjem na dokončno rešitev. Upanje umr zadnje, čeprav smo Slovenci žal že preveč udani v usodo pa vendar....
Čas je, da stopimo skupaj. Moj predlog je za podpis naslednje peticije za podporo ZAKONA O OBVEZNI UDELEŽBI NA VOLITVAH. S takim zakonom bi končno dobili relevantno izvoljene poslance pa tudi lokalne veljake. Izkazalo se bo, da bo procent SDS-a ostal enak ali se zmanjšal, zelo pa bi se povečal procent pri ostalih strankah.
Toliko za premislek.
Morda še en predlog, ki sem ga sicer že posredoval 2 vladam, a (razumljivo) brez uspeha.
Po nekih podatkih, je v tujini kanaliziranih okoli 50 milijard našega pokradenega denarja. Dajmo lopovom 3 mesečno abolicijo, da denar vrnejo, če ga ne (SOVA ima vse podatke) pa v zapor. Z vrnjenimi sredstvi bi država poplačala dolgove in še veliko bi ostalo. Osebno nimam nič od tega, če je nek tajkun v zaporu, z vrnjenim denarjem bi pridobili vsi.
TAK JE MOJ PREDLOG
Združimo se - združeni smo močnejši!
Primož Krže