ZA OHRANITEV NOVEGA ZAKONA O ZAKONSKI ZVEZI IN DRUŽINSKIH RAZMERJIH

Gost

/ #954 Re: PROTI!!!!!!!!!!

2015-03-13 08:57

#929: theboss - PROTI!!!!!!!!!! 

kot poročena mati dveh skoraj odraslih hčera bi vam kometrirala, da očetova trda roka in materina nežnost dandanes  nekako ne držita več. nemalokrat sem se jaz izkazala za tršega roditelja kot moj mož, je pa pomen trde roke v današnji permisivni vzgoji nekako zvodenel....

če vas skrbi, kdo bo otrokom nudil lekcijo o spolni vzgoji, pa vas lahko potolažim, da je to nase prevzelo izobraževanje in je to postala obvezna vsebina, ki jo obema spoloma razloži medicinska sestra /zanimivo -največkrat je ženska, ni pa nujno- ???/ na sistematskem pregledu konec osnovne šole. In ko se je meni zdelo, da je napočil čas, da jima to razložim, sta mi dali vedeti, da sem zeloooo prepozna. in recimo 50 let nazaj, ko so bile te informacije izključno v domeni staršev, je bilo nosečnosti iz nevednosti mnogo več, kajne?

pa stigmatizirasnost otrok zaradi drugačnih družin: 70let nazaj so bili otroci zmerjani s pankrti - izraz je hvalabogu skoraj izumrl in to s preprostim premikom družbe, da se je prenehalo stigmatizirati ločence. in enako bo s temi otroci. kolikor jih sploh bo. na otroke se obešate, kot da klasičnih družin sploh ne bo več, dejstvo pa je, da bodo to le redke izjeme

veste, v 2000 letih, odkar je bilo napisano sveto pismo, se je svet malo spremenil in je pri branju svete knjige treba izluščit bistvo in se ne oklepat resnic, ki so bile za življenje takrat nujne, danes pa nemalokrat tudi škodljive.