ZA OHRANITEV NOVEGA ZAKONA O ZAKONSKI ZVEZI IN DRUŽINSKIH RAZMERJIH

Gost

/ #959 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-13 09:07

#953: - Re: Re: Re: Re:  

z zagotovostjo lahko rečem, da večina mladih vsaj prelista programe in zakone, preden se pod njih podpiše. kot pravite, smo bolje informirani od vas, pot informacij nam je bila zmeraj bolj odprta. zato mogoče v tem primeru (in mnogih drugih) nismo mi tisti, ki bi se morali po vas zgledovat. mogoče lahko vi premislite, kaj lahko od naše mentalitete odnesete. in ne moramo razumet, kaj ta zakon s sabo prinese? sama ga zelo dobro razumem, pa lahko trdim, da podpisniki prav tako. 

ne obračam vaših besed, samo pojasnjujem vam, kar vam očitno ni jasno. ne gre za nobeno propagando, gre za informiranost. znanje. 

in da mi nikoli več ne rečete, da "smo sprejeti" in "da bomo sami sebe sprejeli". nikoli se ne boste zavedali, kako težka je pot do lastnega spoznanja in sprejetja in nikoli vam ne bo jasno, da je to tako zaradi družbe, ki nas obdaja. vam niti ne mislim pojasnjevat. da smo sprejeti? kako mi lahko pišete, da ste proti temu, da osvojimo osnovno pravico, ki jo imate vi - posvojitev otrok, potem pa v naslednjem stavku, da smo sprejeti?

in hvala bogu, res danes otroci niso večinsko vzgajani v sovražnem, nestrpnem duhu. tisti, ki pa so, pa se tega ne zavedajo (niti otroci, niti starši, ki jih vzgajajo). in slepo težijo k mnenju, ki jim je bilo vsiljeno (pa mislim da dobro veste, kam ciljam).