PROTI EVTANAZIJI ARONA

Gost

/ #219

2021-04-02 16:36

Ne vem točno, ali je pes sploh zadal smrtonosni ugriz. Eni so celo komentirali, da se je deklica zadušila na lastnih laseh. Drugi, da je šlo nekaj narobe z zdravstvenimi delavci. Ne vem. Žal mi je punčke, da se je moralo njeno življenje tako končat. Pes ni imel možnosti "zagovora" in izvedena evtanazija kljub peticiji in nedokončani preiskavi je zelo krivična. Lahko bi se vsaj počakalo do konca preiskave. Sama imam psa in je vedno prost. Imamo ograjeno in tablo z napisom. Kljub temu je še vedno možnost, da kdo vstopi, lahko tudi otrok. Menim, da nisem sama kriva, saj sem naredila v ta namen ograjo in še opozorilo. Naš pes ni "notranji". Ima veliko izolirano hiško, seveda pozimi je tudi not, kolikor sam želi, vendar je raje zunaj. Zaradi ev.nepovabljencev pa res ne mislim imeti psa v pesjaku zaprtega, pa še kak nagobčnik in ne vem kaj še vse. Potem bi si kupla plišastega. Ker smo na podeželju imam psa z nalogo čuvaja (imeli smo pred psom že 3 vlome). Mi je povsem dovolj, da z laježem opozori na tujo osebo. Vse ostalo pa prepuščam "herojem". Pa ne me tožit niti za ugriz, ker vas bom z nasprotno tožbo tožila za vznemirjanje psa in mene in še za ev.nepotrebne poti. Pri tem vztrajam, ker pes je prvotno čuvaj in če je "pravi" bo brezpogojno branil gospodarja in čuval svoj teritorij. Tako je moje mnenje in lp Martina