PROTI EVTANAZIJI ARONA

Gost

/ #275

2021-06-21 06:33

Še dobro, da ne živimo v družbi, kjer bi imele živali prednost pred ljudmi! - Vrata na dvorišče so bila odprta, pasma je "bolj motivirana in opremljena" kot druge (recimo pudli ali čivave) - punčka stara 8 let NI bila odgovorna za lastna dejanja. - ne samo da je potrebno usmrtiti psa, še lastnika je potrebno poslati na psihiatrijo! Kako to, da je bil vstop na dvorišče vsem prosto omogočen, če pa je bil pes na verigi??? Kaj komu tu ni jasno? PRAV ZANIMA ME KAKO BI VI GENIJALCI RAVNALI, ČE BI SE ISTO ZGODILO VAŠEMU OTROKU!!! ZAKON JE JASEN in ni napisan na pamet pač pa na izkušnjah iz preteklosti, in mora biti kolikor se da nevtralen, ker človekoljubi dajejo prednost ljudem, pasjeljubci pa psom (in to pred ljudmi)! SEM ABSOLUTNO ZA PREPOVED NEVARNIH PASEM (ali bolje opremljenih, motiviranih, vztrajnih, neobvladljivih, neprimerno vzgojenih) (ker po nevtralnem zakonu o zaščiti živali nevarnih pasem pač ni - halooo !!!) Pustimo detajle, da so tovrstne ljubljenčke gojili z namenom da so ubijali bike in medvede !!! IN SEM ZA USMERTITEV POSAMEZNIH NEVARNIH PSOV KI JIM NI VEČ DRUGE POMOČI KER IMAJO NESPOSOBNE LASTNIKE! !!! SESTAVLJENA PETICIJA JE KAPITALNA NEUMNOST !!! !!! V SLOVENIJI NAMREČ TO NI PRVI PRIMER, KO SE JE MIRNEMU LJUBLJENČKU KAR NAENKRAT UTRGALO !!!