PROTI novim mestnim radarjem v Mariboru

muca maca

/ #259 Franca

2012-10-20 20:36

Franca je se danes očitno fsral v gate,ker se je bal izgredov množice po tekmi.zato je v javnost vrgel vspodbudno novico,da kršitelji,ki so v prvem tednu vozili preveč mimo teh represijskih kant,ne bodo plačali.Ampak,ljudje, to ni rešitev!Franca je s temi radarji rezdelil Mariborčane in tiste,ki vozijo skozi Mb od tistih,ki vozijo po vseh ostalih mestih Slovenije.Meni se to zdi totalno nadziranje mozga,svobode,tega si ne smemo dovoliti,ne sedaj in ne v prihodnosti.Povejte mi prosim,v kateri državi,v katerem mestu na svetu imajo pred "skoraj" vsakim križiščem te škatle? Hitler je lepil haknrajce po Mariboru,Franca pa postavil nazdzorne škatle,eno in drugo je fašistični režim nadzora naroda.Res,dajmo nekaj ukrenit,ne samo pisat!Organizirajmo se in pojdimo združno Kangli predati podpise te peticije,dajmo jasno in glasno na ulicah Maribora povedat Mariboski vladi in njenim podrepnikom,da se ne damo!Sicer pa,jaz vozim mimo škatel lepo počasi,20km/h in kažem zobe tej spaki ven,torej ,sorry vsem,ki ste te dni bemtili za menoj.