PROTI novim mestnim radarjem v Mariboru

Gost

/ #359

2012-10-24 11:15

PODPISAL SEM ŽE PA ŠE PETKRAT BI........

Moja zgodba stara nti 24 ur. Sinoči sredi noči sem se utrujen vozil proti domu. Prometa nikjer, počasi sem se vozil domov in si vzel čas, da si med vožnjo ogledam radar, seveda sem pri tem vozil zelo počasi. Peljem se mimo radarja in kar naenkrat za mano policaji v osebnem vozilu. Ustavijo me pregledajo vse kar je možno celo številke šasije, prvo pomoč, rezervno kolo, alkotest...........vse. Vse je bilo ok.

In potem mi povejo, da sem naredil prekršek začuden jih povprašam kakšen. ODGOVOR OVIRANJE PROMETA (ki ga sploh ni bilo) zaradi prepočasne vožnje. Pokazali so mi posnetek na njihovem sistemu. Zahteval sem da mi ga pokažejo kar 3x.

REZULTAT; KAZEN ZARADI PREPOČASNE VOŽNJE IN OVIRANJE PROMETA !!!!!

Vprašam zakaj; odgovor policajev, Kangler je postavil radarje in skoraj nikogar ne dobimo več, da ga kaznujemo moramo pa izpolniti normo in določen znesek spraviti v proračun države............

OGORČEN SEM IN MI JE SEDAJ JASNO, DA MORAMO REVEŽI BREZ ZAPOSLITVE POLNITI DRŽAVNI PRORAČUN, DA LAHKO GOSPODJE DAJEJO POMOČ GRČIJI POTUJEJO PO SVETU IN PODOBNO.

Vse kar mi je sedaj ostalo je to, da poiščem recept za M.koktajl in nocoj AKCIJA !!!!!!!!