Pobuda za sprejem zakona o prepovedi opravljanja vseh političnih funkcij pravnomočno obsojenim

Quoted post

Gost

2014-12-06 17:31

Spoštovani,
menim, da je takšnih peticij odločno premalo in pozdravljam pogum in zagnanost posameznikov, ki jih sprožijo. Naši vrli predstavniki ljudstva (ki delajo le zase in ne za ljudstvo)bi končno morali začeti s konkretnimi dejanji za ljudi, ne pa, da samo jemljejo in si izmišljujejo vsak trenutek nove dajatve, ki polnijo proračun, katerega oni z nadzvočno hitrostjo "pospravijo". Javni interes je pri nas le floskula, normalni državljani pa se utapljajo v položnicah in vedno novih dajatvah (komunala-greznice, elektro, telekom, vodovod .., infrastrukturo pa smo zgradili mi sami, sedaj pa se gradi s pomočjo evr.sredstev (seveda ne za vse enako), davki na nepremičnine, pri katerih so ljudje pri vsakemu zidaku plačali kar nekaj davkov, da ne omenjamo pokojnin, ki so pridobljene s vplačanimi prispevki, katere so zapravili vemo kdo in le-ti naj tudi poskrbijo za to, da se sredstva vrnejo...itd...preveč je tega za en sam komentar.
Torej, spoštujem in podpiram vaše delo in se bom tudi v bodoče podpisala pod vsako peticijo, ki bo v korist vsem državljanom in zdravi kmečki pameti.
Lepo vas pozdravljam, Janja Vanovšek

Replies

Gost

#46 Re:

2014-12-06 19:29:06

#43: -  

Pozdravljena

Všeč mi je vas komentar in lahko rečem,da je premalo ljudi,ki tako misli. Me pa veseli,da se pojavljajo take osebe,ki jih mora biti vsak dan več.  

Lp Jože