ZA OHRANITEV NOVEGA ZAKONA O ZAKONSKI ZVEZI IN DRUŽINSKIH RAZMERJIH

Quoted post

Gost

2015-03-22 20:42

Zakonska zveza sta mož in žena, družina še otroci. To je naravni zakon in tega noben parlament ne more spremeniti. In če si je kateri parlament to dovolil, je to anarhija. Je znak propadanja družbe. 
Zveza dveh moških ali dveh žensk je lahko partnerska skupnost, ki naj se uredi s posebnim zakonom. 
Ne moreta dve ženski ali dva moška imeti otroka. In samo s takimi zvezami družbe v naslednji generaciji ni več. Mož in žena lahko rojevata otroke in družina je osnovna celica družbe.

Jaz mislim, da bi moralo ustavno sodišče sprejeto novelo družinskega zakonika oceniti kot neustavno. Parlament v režiji Luke Meseca in njegovih anarhistov je posegel v moje ustavne pravice, spremenil mi je zakon in družino v nekaj, kar je anarhično.

Replies

Gost

#1609 Re:

2015-03-22 22:38:04

#1606: -  

Naravna je tudi homoseksualnost in dokler se pojavlja v manjšini s tem nikakor ne ogroža razvoja vrste. Da bo ironija popolna, pa lahko dodam, da nas je itak na svetu preveč. 

Zakon vam in nikomur ničesar ne odvzame. Tradicionalna družina bo še naprej prevladovala in bo ostala, kar je. Vse ostalo so neupravičeni strahovi in predsodki, s katerimi se je treba soočiti.

Gost

#1611 Re:

2015-03-22 23:37:48

Raje kot uporabljali besede, ki jih ne razumete, bi si še enkrat prebrali ustavo.

Gost

#1613 Re:

2015-03-23 03:02:52

Ma si ti blesav, s cem ti je Luka Mesec posegel v tvojo druzino ?

Gost

#1659 Re:

2015-03-24 10:08:33

A ti je nasprotni spol zrastel zarad sprejema enga zakona? Al si gej oz. lezbijka ratal-a? A si tak dob(e)r-a biolog-inja, da veš bolje kot večina ostalih biologov kaj se dogaja v naravi?

A te ne veseli, da v naslednji generaciji geji po tvojem ne bodo imeli več potomstva. Potem je tvoj problem rešen in noben več ne bo motil tvojega prefinjenega čuta za moralo.

Kje ste prebrali definicijo družine, po katerem slovarju se naj ravnamo?

Vas motijo spremembe? Vam predstavljajo hud stres? Čestitam, ste človek. Čeprav v tem primeru bolj podoben slonu v trgovini s porcelanom.