Peticija za znižanje plače parlamentarcev na minimalno plačo

Peticija za znižanje plače parlamentarcev na minimalno plačo / Obvestila / PETICIJA ZA ZNIŽANJE PLAČE PARLAMENTARCEV NA MINIMALNO PLAČO / Komentarji

Gost

2013-09-11 18:22

.....izjava bratovškove je cinizem brez primere
metieti

2013-09-11 18:23

Ja, ja na minimalno plačo naj gredo, sam kaj ko imajo toliko zaloge (finančne), da lahko oni živijo kar nekaj časa brez pomanjkanja!

Gost

2013-09-11 18:23

To kar delaj z nami to ne pelje nikamor najprej zapravljajo potem pa dejmo po nižjem sloju udarit.
Da bomo za njih plačevali dovgove ,ki so jih naredili.Treba jih je postaviti v naš položaj pa bodo videli,če se bodo še zajebavali z nižjem sloju.
Vsem plače zmanšat precej pa naj ,kar sami plačajo svoje dolgove.
Andrej

Gost

2013-09-11 18:25

G.Rok podpiram te in ukinitev
regresa javni upravi kot so to sprejeli za upokojence.

Gost

2013-09-11 18:26

Bogatim je zelo in sploh nemogoče dopovedati kako je revnemu in lačnemu.

Gost

2013-09-11 18:27

Načeloma ne bi imela nič proti plačam poslancev, če bi delali v dobro države in vseh državljanov. Zato so bili tudi izvoljeni. Delajo pa samo za svoje- oprostite- riti. No, je med njimi tudi kakšna svetla izjema. Kar na bruhanje mi gre njihovo prazno bluzenje in politične floskule. Še tistih se nekateri niso dobro naučili.

Gost

2013-09-11 18:27

Strinjam se z vašo ugotovitvijo!

Gost

2013-09-11 18:28

Pozdravljeni, varčevanje, varčevanje, na čigav račun?
Mene nihče ne vpraša kako bom preživela s pokojnino, ki ni niti 500 EUR, kako si kupujem hrano, ki je veliko dražja za nas diabetike. Še iglice in lističe moram plačevati, saj nisem na insulinu, so mi rekli. Naj bodo malo naši oblastniki na minimalcu, pa me zanima, kako bodo preživeli, no bodo, saj imajo prihranke, ki so jih "privarčevali". Včasih me je sram, da sem bila med prvimi na Roški, da sem ponosno glasovalo za samostojnost, no, zdaj pa imamo, kar imamo.
Današnji dan smo preživeli, kaj nam prinese jutrišnji, pa bomo videli. Lp vsem, pa povabite prijatelje, znance k podpisu peticije. Judita

Gost

2013-09-11 18:30

Dovolj je bilo te svinjarije in je potrebno te barabe stisniti za vrat,ter jim pobrati vse-tudi spodnje gate.

Gost

2013-09-11 18:34

to bi bilo obvezno jaz moram živeti za 433 evro 40 let pa 6 mesecev delovne dobe

Gost

2013-09-11 18:38

ne samo znižanje na minimalca, naj se vozijo v službo z mestnim avtobusom ali pa z vlakom,a ne da se prevažajo z audiji na naš račun, to veliko stane, koliko denarja gre samo za take reči, za državne protokole je dovolj tri avte.....

Gost

2013-09-11 18:38

saj ni kaj komentirati.....ker je preveč žalostno za kakšne osle nas imajo in si domišljajo da nič ne vemo, ker ne kričimo in ubijamo.

Gost

2013-09-11 18:39

Rok, super si in hvala za pobudo!!! Bi pa takoj v naslednjem koraku morali na minimalca dati VSE na sodiščih in VSE NA DURSU, kjer se dogajajo največje kraje in lumparije! Menda imajo vsi zaposleni na DURSU dostop do "kartončka" - kar pomeni, da uslužbenec pride v službo ob 9ih namesto ob 7ih, se logira na ta njihov sistem in popravi čas prihoda... Da o nesposobnosti in arogantnosti sploh ne govorim. Ali zakaj je torej možno, da je neizterjanih toliko davkov, medtem ko mi mali človečki takoj dobimo za vsako malenkost izvršbo, brez kakršnegakoli opomina, možnosti pritožbe ipd.?!?!? Veliiiik gnoja mamo za počistit v Sloveniji! Jest sm prpravljena pomagat! Imam vile, kramp in lopato - s tem se pa že da neki naredit, kajne?!

Gost

2013-09-11 18:41

to tovlado je treba spraviti na minimalca

Gost

2013-09-11 18:49

Čestitke!

Gost

2013-09-11 18:50

Ustava RS :Država zagotavlja in ustvarja možnosti za
zaposlitev.
Že skoraj dve leti se zaman trudim, pa je ne dobim in tudi niti centa ne od države.
Rok, podpiram vašo kampanjo, moramo se premakniti.
Srečno

Metka

Gost

2013-09-11 18:51

podpišem,če bo kaj pomagalo pa ne vem.

Gost

2013-09-11 18:53

Žalostno kaj so naredili iz tako lepe in plodne dezele.

Gost

2013-09-11 18:54

Bravo Rok! Sedaj pa moramo vsi aktivno potegniti skupaj in zahtevati pravice do človeku crednega življenja! Toliko časa naj bodo tudi oni na minimalcu, dokler ne pokažejo da so uspešni pri svojem delu. Sveda ne sme se prdolgo vleči. Ta vlada je najbolj gnusna vlada, to kar počnejo nami, je pravo sužnjelastniško obnašanje.

Gost

2013-09-11 18:55

Vsaj eden, ki si upa.Kaj pa lahko še izgubimo?

Gost

2013-09-11 18:56

Pa zakaj ne odneseš še kaj bolj ekplozivnega ?

Gost

2013-09-11 19:04

Varčevanje res ni izhod iz krize, je pa dober pogoj za večjo revščino, kar zahteva Bruselj. Ga. Bratušek pa nima moči/volje za upor oz. uresničitev kakšne od dobrih (za VSE) idej.

Gost

2013-09-11 19:06

Iskrene čestitke Rok za Vaš trud.
Je pa naša premierka Alenka Bratušek izjavila citiram: Če bi imela naša vlada takšno potporo kot jo ima košerkaška ekipa sedaj bi bilo v naši državi mnogo bolje.
Jaz pa dodajam: Res je spoštovana Alenka. če bi naša vlada delala v korist državljanov ne pa samo v svojo korist bi imela tudi vlada takšno podporo. Do takrat dokler ne delate v naša korist ne pričakujte tega. Zakaj pomagate s našim denarjem bankam zaradi Vaših prijateljev,če nimamo mi kaj za jest pa še vi ne jejte in Vaša družina. In ne samo,da se Vam znižajo plače na minimalca, če denarja ni pač ne bo plač tako kot jo mi ne dobimo pa dva meseca, tako jo pa tudi javna uprava naj ne dobi, žal gospa Alenka varčujemo in to vsi z Vami in Vašimi ljudmi ob sebi na čelo. BODITE NAŠ VZOR.

Gost

2013-09-11 19:14

Dragi Rok!
Kaj Vi meni; jaz stiskam roko podpore Vam! Borite se za najbolj preproste stvari, za katere me je groza, da se je sploh treba boriti. Ob vsej sprevrženosti oblastnikov v finančnih vodah me skrbi tudi njihova zasleplenost, ko, med drugim, klečeplazno dopuščajo zastrupljanje hrane z raznimi dodatki (npr. aspartam), fluoriranjem vode, dopuščajo in se delajo nevedne tudi pri chemtrailih. Nikomur ne privoščim slabega, vem pa, da za vsako bolezen raste rožica in tudi za vsako rit raste palica. Končni rezultat je k sreči znan; sistemi se bodo zrušili, vrednote, zdrava kmečka logika in sočutje bodo spet edino sredstvo dostojnega življenja.
V zarji lepe prihodnosti Vas lepo pozdravljam!

Osti jarej, Marjan

Gost

2013-09-11 19:16

Hvala Rok! Veliko se nas sprašuje, kaj lahko naredim kot posameznik. Vi ste nampokazali. Držim pesti!!!