ZA OHRANITEV NOVEGA ZAKONA O ZAKONSKI ZVEZI IN DRUŽINSKIH RAZMERJIH

Gost

/ #1680 Re:

2015-03-25 08:38

#1671: -  

Ja točno to. Sem gej in vzgojila sta me strejta. Okolje me je cel čas bombardiralo s sovražnimi sporočili o meni, tako tudi moja družina.

Ko sem prišel v puberteto je bilo edino kar me je vzburilo moški. Trudil sem se in trudil da bi se vzburil ob sliki nage ženske, tudi prikazih lezbičnega seksa. Nikoli nisem uspel. Nikoli me ni nobena ženska tudi v živo privlačila.

Ko sem prvič seksal z moškim se spomnim kako mi je dvignilo samozavest, po cca 7 letih hrepenenja po tem - pri 19 letih.

Edino kar sem spomnim, da me je motilo pri vsem tem je, da sem si po seksu želel, da bi tip bil ženska (po seksu, nikakor med seksom, bog ne daj), ker pol ne bi blo nobenih problemov z nesprejemanjem v družbi. To je edini problem, ki sem ga imel s tem. K sreči je to dokaj hitro splahnelo in se ni nikoli vrnilo. Tak občutek sem mel samo prvič, mogoče še nekajkrat ampak nisem siguren.

Sem siguren, da se lahko kakemu otroku podobno zgodi zaradi netolerantnih gej staršev. Ampak mislim, da glede na to da vsi geji bolje razumejo kaj je spolna usmerjenost kot večina ostalih ljudi, ni to tak problem kot pri strejtih. Geji so po nuji konfrontirani z vprašanjem spolne usmerjenosti.