ZA OHRANITEV NOVEGA ZAKONA O ZAKONSKI ZVEZI IN DRUŽINSKIH RAZMERJIH
Stopite v stik z avtorjem peticije
Ta tema pogovorov je bila samodejno ustvarjena iz peticije ZA OHRANITEV NOVEGA ZAKONA O ZAKONSKI ZVEZI IN DRUŽINSKIH RAZMERJIH.
Gost |
#726 Re: Re: Re: Re: Re:2015-03-12 10:30na kake načine se na svetovni ravni promovira heteroseksualna ljubezen, si dajte kar pogooglat, ne bom izgubljal besed. preostalega pa tudi ne mislim komentirat, ker je tako nestrpno, tako žaljivo, tako nesmiselno....... |
Gost |
#727 Re: Re: Re: Re: Re:2015-03-12 10:31Kaj to pomeni? Širjenje sovražnega govora je precej tanek led. |
Gost |
#7282015-03-12 10:32Vsi ti ljudje, ki so proti istospolnim porokam so proti zato, ker se s tem ruši njihova kulturno pogojena in privzgojena slika spodobne družbe. S tem ko se gejem, ki so neupravičeno privzeti izraz za vse kar je slabo na tem svetu, na ravni zakona prizna iste pravice in človeško dostojanstvo, se tem gorečim zagovornikom tradicije hkrati postavlja ogledalo njihovemu primitivizmu in jim ruši njihovo pozitivno samopodobo, saj so v svoji glavi dobri ljudje in je za njih čisto normalno, da špukaš po pedrih, jih pretepaš (tudi ko so še otroci), jih obešaš, jim kjerkoli je možno mečeš polena pod noge, zanikaš njihovo sposobnost dajati in sprejemati ljubezen, jim z zatiranjem nasploh onemogočiš razvoj zdrave osebnosti, jih s takim povzročanjem stresa siliš v razne ekstreme obnašanja in na koncu trdiš, da so to sami izbrali....... To je zelo hud udarec za ego in mnogim predstavlja nepremostljivo oviro za spoštovanje ljudi, ki jim niso v življenju storili nič slabega. Da ne govorim o tem kaj to govori o njihovi lastni seksualnosti in sposobnosti za vzgojo otrok z zdravim samospoštovanjem. |
Gost |
#7292015-03-12 10:32Še malo pa bomo v naši družbi padli na nivo starih rimljanov, ki so se redno žgali v ritke, za dobrodošlico gostom ponudili sex z otroki..itd Vsi, ki mislite da družba s tem napreduje, se motite.
|
Gost |
#730 Re: Re: Re: Re:2015-03-12 10:33HOMOFOBIJA JE IZRAZ, KI JE BIL NAČRTNO IZDELAN ZA PROPAGANDO GAY AGENDE!!! SAJ VAS RAZUMEM STE MLADI PA SE VAM ZDI DA MORATE VSE TE AMERIŠKE NOVOSTI PREVZET SAMO NE MORATE VSEGA VERJET! KO SI BOSTE V ŽIVLJENJU DOSTI IZKUŠENJ NABRALI BOSTE VIDELI SAMI KAJ JE RES IN KAJ NE IN TAKRAT VAS BO SRAM DA STE TAKO BEDARIJO PODPRLI!!!!!!!1 |
Katarza |
#731 Re:2015-03-12 10:37
Dej nehaj klobasat neumnosti in si raje kdaj kaj preberi: www.klinicna-psihologija.si/docs/uradna_izjava_druzinski_zakonik.pdf |
Gost |
#7322015-03-12 10:49Sem zdrav, pošten moški srednjih let in gej. Homič, peder, kot bi mi rekli nekateri. Moj ljubeč večletni partner mi je stal ob strani v dobrem in slabem zadnjih 18 let. Moja ljubezen do njega raste iz dneva v dan in vse, kar si želiva, je mirno življenje. Iz prejšnjega zakona ima Ljubi hčerko, ki bo naslednji teden dopolnila dvajset. Imam jo raje kot svoje življenje in ona mi ljubezen vrača. To je moja družina, moj cel svet in ni je stvari na našem planetu, ki je ne bi storil zanju. Sta vse, kar imam. Da sem prišel do tega občutka sreče, pa mi ni bilo z rožicami postlano. Moji starši, ki jih spoštujem in ljubim, so se me odrekli in želeli, da si dom poiščem drugje. Moja mati, ki me je dojila in vzgajala, je decembra podlegla bolezni in od nje se nisem poslovil. Kljub temu, da me ni želela več videti, verjamem, da bi ji odleglo, ko bi videla, kako sem srečen. Z očetom ne govoriva. Kar želim povedati je, da je razvoj človeka v moralno in odgovorno bitje konec koncev stvar človeka samega. Okolje, družba, družina... da, so faktorji, a vendar, za pravilno presojo je pomembna samo čista, zdrava glava. Od petnajstega leta živim in se prebijam sam, pa doma nisem doživel podpore. In sem zrasel v dostojnega človeka, pridnega delavca in ljubečega starša. Partner je moj navdih, inspiracija in opora. V moji ljubi deklici, ki je danes že mladenka, vidim odsevati tako moje kot njegove kvalitete in nanjo sem ponosen do bolesti. In ko gledam, kako je imela lepo, udobno življenje, kako je imela streho nad glavo in vsega dovolj, s koliko ljubezni in topline je (bila in še vedno je) obdana, ne morem kaj, da ne pomislim na vse te, ki bojkotirajo in protestirajo, ki v nič dajejo vse, kar sva gradila. Želim si, da bi vsi spoznali, da je včasih potrebno stopit preko sebe in sprejeti dejstvo, da nimamo vedno prav. Moja družina ima vso ljubezen, kar je premorem. In nova novela k zakonu vso mojo podporo. |
Gost |
#733 Re:2015-03-12 10:55Na nivo starih Rimljanov bomo padli zaradi takih kot si ti. Zaradi takih, ki mislite, da vam je Bog dal glavo, zato da z njo kimate. |
Gost |
#7342015-03-12 10:56cerkev je treba zriniti nazaj med debele zidove,brez vsake denarne pomoč države,naj se sami financirajo z svojimi verniki,večina ne sme zatirati manjšine,vsak naj živi po svojem prepričanju SF/SN |
Gost |
#735 Re:2015-03-12 10:57Tako vi govorite, a kaj pa se dejansko dogaja za vašimi stenami, pa nihče ne ve. Tu govorite o slabih družinskih izkušnjah, da bi se zasmilili ljudem in bi vas bolj podprli. O hčerki vašega cimra govorite pa že skoraj tako, da je vse skupaj malo sumljivo..... |
Gost |
#7362015-03-12 10:58cerkev se preveč vtika v zadeve,ki jih ne brigajo,njihovi verniki so tudi različno spolno usmerjeni,zakaj jih potem ne izključujejo?? SJ/SN SF/SN |
GEJČEK |
#738 Re:2015-03-12 10:59Ja, vsa šola bo posvojenega otroka obravnavala primitivno, ker večino otrok takšni starši kot si ti, primitivno vzgajajo, ker so sami primitivni. Rajše se začni malo izobraževat ker te je čas čisto povozil. Sicer res ni nikoli prepozno ,vendar očitno ne boš nikoli zmogel več kot to, da boš nosil košarico v žegen....
|
Gost |
#7392015-03-12 10:59RKC je zadnja, ki bi smela kaj reči na to temo! Naj najprej pomete pred svojim pragom! |
Gost |
#7402015-03-12 11:00podpišite vsi, ki ste za enakost! zaprimo usta že enkrat ter prazombijem---pa kdo so le oni, da bi sodili drugim!!! |
Gost |
#741 Re: Re:2015-03-12 11:02tale komentar pa povzema vašo primitivnost. ljubi srečni očka, nič se ne sekirejte nad takimile bedarijami, nič se ne ozirajte na homofobe. podpiram vašo družino in mnoge ostale! |
Gost |
#742 Re: Re:2015-03-12 11:02Če bi lahko govorili o vlogi družbe v cerkvi bi bilo celo možno govoriti o duhovni rasti in upoštevanju različnih mnenj. Žal je obratno. Govorimo lahko samo o podrejanju družbe cerkvi. |
Gost |
#743 Re: Re:2015-03-12 11:06Saj ste na nivoju strih Rimljanov. Cerkev (katoliška) stalno ponavlja, da oznanja tisočletja stare resnice. (Krepko prilagojene svojim potrebam) |
Gost |
#745 Re: Re:2015-03-12 11:10Kaj se dogaja za stenami se tiče samo družine. Sicer pa so za to tu socialne službe, če bi kdo opazil kaj nenavadnega. Mogoče bi kdo moral preverit še stanje pri vas, glede na to kako vam igra domišljija. Upam da nimate otrok, če pa že pa upam, da pri njihovi vzgoji malo bolj uporabljate zgornjo glavo kot pa spodnjo, kot ste to storili tukaj. |
Gost |
#7462015-03-12 11:10sem poročena (hetero), s tremi otroci in vsi od najmlajšega do nastarejšega še nikoli niso slišali, da bi bila homoseksulnost kaj posebnega... ponosna sem na svojo hčerko (ki še ni dopolnila 10 let), ki je ob novici o zakonu rekla, ja zakaj se pa do sedaj niso smeli poročiti... pa tej temi nismo namenjali kaj dosti besed... ponosna sem na svoje otroke, ki vedo da je edino napačno nasilje, ne pa ljubezen... najbolj pa me žalosti to, da so ravno verniki najhujši nestrpneži, najbolj hudobni do soljudi, sposobni obsojati druge, pa nikoli pogledati vase... sem ZA poroke kogarkoli in sem ZA posvojitve primernih staršev.... in biti hetero, še ne pomeni, da si primeren |
Gost |
#747 Re: Re: Re: Re: Re:2015-03-12 11:10Ameriške novosti? Da ne bom iz stola padla od smeha... |
Gost |
#7482015-03-12 11:12Referendumska kampanja je že prejšnjič škodljivo vplivala na javno razpoloženje in polarizirala Slovenijo. Drag in še škodljiv šport za bedno idejo, ki ne bo dosegla kvoruma. Kaj če bi te 3 mio eur raje namenili pediatrični kliniki, kjer gre dejansko za otroke? |
Medo |
#749 Re 7232015-03-12 11:15Država pobira davek za vse pripadnike Cerkve in zanjo + državne subvencije za karitativne,vzgojne,izobraževalne dejavnosti ( ne samo RKC ) Pri vlogi za dodelitev državljanstva je potrebno priložiti mnenje lokalne skupnosti (tudi cerkve).Če si vzoren sploh ni panike,dobiš pozitivno oceno tudi,če si ateist. S tem zaključujem ker je tukaj preveč negativne energije. lp
|
Gost |
#7502015-03-12 11:20Zakon o zakonski zvezi in družinskih razmerjih nikomur ne jemlje nobenih že pridobljenih pravic, le daje določene pravice tistim, ki jih doslej neopravičeno niso imeli. Zato je treba ta zakon podpreti in ga ohraniti. |
|
PETICIJA PROTI POSTAVITVI AZILNIH DOMOV BREZ POSVETOVANJA IN PRIVOLITVE LOKALNIH SKUPNOSTI
Ali želite kaj spremeniti?
Spremembe se ne zgodijo, če molčimo. Avtor te peticije je vstal in ukrepal. Boste tudi vi storili enako? Ustvarite peticijo in začnite družbeno gibanje.
Začnite svojo peticijoDruge peticije, ki bi vas lahko zanimale
Za prost dostop do gorskega sveta
4964 Ustvarjeno: 2024-10-21
Teniška dvorana Kočevje
262 Ustvarjeno: 2024-10-10
Proti širitvi industrijske cone na najboljša kmetijska zemljišča v Žireh
122 Ustvarjeno: 2024-10-20
VPIS NEODTUJLJIVE PRAVICE DO UPORABE GOTOVINE V USTAVO
571 Ustvarjeno: 2024-08-30
Peticija ohranimo Botanični vrt, ki deluje že vse od leta 1810.
7660 Ustvarjeno: 2024-04-24
ZAHTEVA za zaustavitev in umik pobude državnega prostorskega načrta za polje vetrnih elektrarn Ilirska Bistrica
64 Ustvarjeno: 2024-11-06
PETICIJA PROTI GOLOBOVI VLADI
4655 Ustvarjeno: 2024-03-26
Zvisanje kazni pedofilom in posiljevalcem
266 Ustvarjeno: 2024-03-09
Peticija za poziv da se gotovinsko plačevanje zapiše v Ustavo
14007 Ustvarjeno: 2020-03-18
Peticija za ureditev področja sekundarnih, nujnih in nenujnih, medicinskih reševalnih helikopterskih prevozov v Republiki Sloveniji
2485 Ustvarjeno: 2024-04-15
Zahtevamo ukinitev 152,40 € letne prisilne RTV članarine - RTV programe naj si kodirajo
29872 Ustvarjeno: 2014-04-25
Obnova otroškega igrišča v Zalogu (Ljubljana)
147 Ustvarjeno: 2024-09-19
Peticija za ohranitev drevoreda v Pivoli (občina Hoče - Slivnica) in izgradnjo tematske poti na vzporedni lokaciji
1988 Ustvarjeno: 2023-08-29
PREPOVED LABORATORIJSKIH POSKUSOV NA ŽIVALIH IN UVEDBA RAČUNALNIŠKIH SIMULACIJSKIH MODELOV
1026 Ustvarjeno: 2019-11-01
Peticija za ureditev helikopterskega resevanja v Republiki Sloveniji
7208 Ustvarjeno: 2024-04-18
November kot dela prost mesec
37 Ustvarjeno: 2022-11-01
Poziv k odstopu ministra za finance Klemna Boštjančiča zaradi suma kaznivih dejanj (Afera Brio)
237 Ustvarjeno: 2024-08-31
Podpri Zakon o izstopu Slovenije iz Svetovne zdravstvene organizacije (WHO)
1520 Ustvarjeno: 2024-03-27
Sprememba pogoja za zavarovalnega zastopnika
5 Ustvarjeno: 2024-10-29
Predlog NOVEGA Zakona o RTV Slovenija
2825 Ustvarjeno: 2019-11-17